Objavljeno

COLEMAN

Coleman je američki brend koji je poznat po proizvodnji opreme za kampiranje, outdoor aktivnosti i rekreaciju na otvorenom. Osnovan je 1900. godine i postao je jedan od vodećih proizvođača opreme za kampiranje i avanture. Njihovi proizvodi obuhvaćaju širok raspon opreme, uključujući šatore, vreće za spavanje, svjetiljke, termoelektrične hladnjake, kamperske stolice, roštilje i mnoge druge predmete namijenjene poboljšanju iskustva boravka na otvorenom.

Coleman je stekao reputaciju visokog kvaliteta i pouzdanosti svojih proizvoda, a mnoge generacije kampista i avanturista oslanjale su se na ovaj brend tijekom godina. Njihove tehnološke inovacije uključuju patentiranu tehnologiju za vreće za spavanje, termoelektrične hladnjake i osvjetljenje temeljeno na LED diodama.

Brend je poznat i po popularnim događajima kao što je “Great American Campout”, koji promovira kampiranje i boravak na otvorenom. Coleman je postao sinonim za opušteno provođenje vremena u prirodi, a njihovi proizvodi često se nalaze na mnogim kampiranjima, izletima i avanturističkim putovanjima.